tirsdag den 12. april 2011

Eye-Fi käynnistää uusi 8GB langaton SD-kortin tänään, potkiminen pois Direct Mode IOS ja Android ensi viikolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/eye-fi-launching-new-8gb-wireless-sd-card-today-kicking-out-dir/:

Muista miten Eye-Fi oli hautoo noin ohjelmisto antaa heidän WiFi-yhteensopivan SD-muistikortit rintareppu kuvia suoraan tabletin tai puhelimen ? Tässä makeita uutisia - alkaa ensi viikolla, Direct Mode on ladattavissa ilmaiseksi minkä tahansa Eye-Fi X2 kortin, ja debyytti rinnalla kumppani apps Android Market ja iTunes App Store. Lisäksi yhtiön juhlii käynnistää uuden siirron protokollan upouusi kortti, 80 dollaria Eye-Fi Mobile X2, joka olisi ostettavissa online hetkeksi ja tehdä sen iloista tapa Best Buy ja Applen myymälöissä huhtikuussa 17. Periaatteessa Mobile on Redux on 50 dollaria Connect X2, mutta kaksinkertainen tallennuskapasiteetti (8GB) ja Direct Mode esiasennettuna - vaikka hintojen lasku on top-of-the-line Pro X2 (100 €) tulee Lisää geotagging ja RAW-tuki vain yhden Jackson enemmän. Tarvitsetko kertaus siitä, miten Direct Mode toimii? Kurkistus meidän CES video demo (ja mojova lehdistötiedote) tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Eye-Fi käynnistämällä uusia 8GB langaton SD-kortin tänään, potkiminen pois Direct Mode IOS ja Android ensi viikolla


Eye-Fi käynnistää uusi 8GB langaton SD-kortin tänään, potkiminen pois Direct Mode IOS ja Android ensi viikolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 03:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar