tirsdag den 12. april 2011

Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:

Vuosien Garminin beefed jopa sen linjan Forerunner GPS kellot, joka tarjoaa jokaiselle jotakin ja kaavioita ja jopa viiva o " vaaleanpunainen . Mutta uusi kevennetty alas Forerunner 610 on ensimmäinen ominaisuus kosketusnäyttö, voit napauttaa kääntää valikoiden sijasta tunnetta ympärilleen joukon Bantam painikkeita. Oman 350 dollaria, se näyttää matka, aika kulunut, ja vauhti kaikki yhdellä näytöllä, mutta voit lisätä muita mittareita, kuten syke. 610 on myös ensimmäinen mukaisesti Run / Walk hälytys, joka pitää Autom.kierr ja muut ominaisuudet toimivat, vaikka se havaitsee olet kävely. Kuten aina, voit ladata juoksee web sietämätöntä yksityiskohtaisesti, mutta tämä katsella hyppää sosiaalista kelkkaan kanssa "Virtual Racer" Nike Running -herra yhteisö, jossa voit verrata tilastot tuntemattomien kanssa "(tai vain yrittää paras Oman PRS, jos et pelaa niin).



Kun olet kirjautunut joitakin eeppisiä juoksee kosketusnäyttö Nano , olisimme utelias näkemään, miten reagoi näytön jälkeen sormet tulla hikinen, mutta Garmin lupaa it'll toimi hyvin läpi hikeä, sadetta, ja kosketusnäyttö-ystävällinen käsineet. Se on nyt saatavana Garminin sivuilla, mutta suosittelemme hardcore juoksijat tarkistaa DC Rainmaker katsaus alla: se on kaikki mitä halusi tietää 610, mutta et ole uskaltanut kysyä, vertailun kuvaa muiden Edelläkävijät ja hanska testi.

Jatka käsittelyssä Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video)


Garmin intros Forerunner 610, ensimmäinen kosketusnäyttö GPS katsella juoksijoille (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 14:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Garmin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar