tirsdag den 12. april 2011

Ad-tuki Kindle on alus voi 3.: säästää 25 dollaria, sisältää paljon houkuttelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/ad-supported-kindle-to-ship-may-3rd-saves-25-adds-lot-of-enti/:


Tässä skenaariossa: mitä jos me kerroimme teille, että seuraavan syttyä voitiin myöntää 25 dollaria vähemmän kuin vähittäiskaupan? Mitä jos me kertonut sinulle se tuli takaapäin mitäänsanomaton valkoinen pakettiauto? Tai mitä jos me kerroimme teille, että sinun täytyy ensin rekisteröityä 842 email markkinointi huijauksilta? Onneksi mikään näistä skenaarioista, joita emme etsit kertoa. Sen sijaan olemme täällä esitellä sinulle maailman ensimmäinen mainoksilla tuettu Kindle tulee myyntiin Target ja Best Buy paikkoja 114 dollaria. Tämä merkitsee lempeä 25 dollaria säästö verrattuna hintaan tänään halvin Kindle , mutta nämä 2500 penniä ei tule ilmaiseksi - sinua pyydetään kestämään "mainoksia pohjassa laitteen kotisivun ja sen näytönsäästäjiä." Lisäksi se asettaa uuden ennakkotapauksen gadget areenalla, joka voisi hyvin siirtää ad-diskontattu tabletteja, netbooks, PMPs, ja ties mitä muuta. Tässä vaiheessa, Buick, Olay ja Visa ovat mainontaa, ja saamme vaikutelman, että mainittu luettelo on kukinta aikanaan. On vaikea sanoa, kuinka tunkeileva he ovat, mutta Kindle johtaja Jay Marine tuntuu ajattelevan, että "asiakkaat tulevat rakastamaan sitä."



Emme ole niin varma. Vaikka se on täysin selvää, että väestössä ihailee kupongin leikkaaminen näyttää ongelmallista meille aluksen pari samanlaisesta tuotteesta, jotka maksavat sisällä 25 dollaria toisistaan ​​ja odottaa Joe Sixpack on Grok ero. Itse asiassa emme vierasta, että tämä johtaa väistämättä kuluttajien valituksia, jotka eivät voi tajuta, miksi niiden "myynnissä Kindle" ei ole läheskään niin mukava lukea kun "Bob Kindle ... että hän löysi aikana myynti. " Joka tapauksessa, demo uuden laitteen näytössä näytönsäästäjä paljon ", joilla asiakkaat maksaisivat $ 10 $ 20 lahjakortti Amazon", ja vaikka mainoksia ei näy e-kirjoja, siellä on vielä "selkeä mainos" pitkin alaosassa aloitusnäytön. Kaikki tämä sanoi, tässä on keskeinen piirre, että Amazon on ilmeisesti näkymät: ohjelman vaihtoehto maksaa takaisin 25 dollaria asiakas skimped siitä luopua mainoksia mainoksilla tuettu e-lukija. Ratkaisee ostajan katumus ongelma, ainakin.

Ad-tuki Kindle on alus voi 3.: säästää 25 dollaria, sisältää paljon houkuttelu perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 17:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Associated Press | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar