tirsdag den 12. april 2011

Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:


Happy kanssa upouuden kopion Internet Explorer 9 ? Se on jo vanhentunut - Microsoft ilmoitti juuri Internet Explorerin 10 pitämässään MIX kehittäjä konferenssissa Las Vegasissa, ja jos käytät Windows voit napata lusikka nyt ja näyte jo maku. Voit ladata uuden Platform Preview juuri nyt Microsoftin Test Drive päällä ja nähdä, missä yhtiön menossa näin aikaisin iteraation, joka lisää tuen lisäksi web-standardeja, kuten CSS kaltevuudet ja CSS3 Joustava Box sijoittelu. Mukaan lehdistötiedotteen, herra nimeltä Dean Hachamovitch juuri paljastanut uuden selaimen MIX vaiheessa, mutta emme oikeastaan ​​katsomassa häntä puhumaan juuri nyt, ja ... hän ei ole aivan siellä vielä. Me kerromme sinulle, mitä hän sanoo.



Päivitys: Video tauon jälkeen!



Update 2: Dean ja Steven Sinofsky (puheenjohtaja Windows-jako) ovat todellakin osoittaa sen pois lavalla, mutta he vain tekevät samaa Test Drive testejä voit suorittaa kotona - mennä, tiedät haluat sukeltaa sinun varpaisiin, että HTML5 fishbowl.

Jatkaa lukeneisuus Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video)


Microsoft työntää ulos esikatsella rakentaa Internet Explorer 10 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 12:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar