tirsdag den 12. april 2011

Vudu alkaa streaming elokuvia selaimen, mutta vain SD

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/vudu-starts-streaming-movies-to-the-browser-but-only-in-sd/:


Vudu n elokuva-palvelu on jo saatavilla 300-pariton boksit ja HDTV myös PS3 ja Boxee Box , mutta nyt se voi lisätä tietokoneeseen luetteloon, koska se alkaa streaming koko luettelo oikeus yhtiön verkkosivuilla. Flash-pohjainen soitin antaa asiakkaille katsella elokuvia he vuokrata tai ostaa kuten minkä tahansa muun laitteen kanssa, mutta koska lupa-asioita se enintään 480p resoluutio stereoäänellä nyt. Se pettymys yritys edelläkävijänä laadukkaita 1080p streaming sen HDX-muodossa , mutta se voi auttaa houkuttelemaan asiakkaita löytää vuokra pakattu yksi heidän DVD-tai Blu-ray-levyjä Walmart . Ei ole sana vielä suunnitelmia mobiililaitteissa, mutta pääjohtaja Edward Lichty vahvisti meille se aikoo tehdä sisältöä saataville "niin monessa paikassa kuin mahdollista", niin emme halua odottaa kuulla jotain, että edessä pian (mutta luultavasti käynnistämisen jälkeen on premium VOD .) asti, siellä on muutama enemmän näyttöjä Galleriassa ja lehdistötiedote tauon jälkeen tai voit tarkistaa 2.0-liitäntä itsellesi Vudu.com kerran kaikki menee elää.


Jatka käsittelyssä vudu alkaa streaming elokuvia selaimen, mutta vain SD


Vudu alkaa streaming elokuvia selaimen, mutta vain SD perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Vudu.com |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar