søndag den 4. september 2011

XtremeMac esittelee Soma Stand, Soma Matkailu ja lisää IFA (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/xtrememac-showcases-the-soma-stand-soma-travel-and-more-at-ifa/:


Siellä oli paljon hienoja Apple-keskeinen tuotteita nähty noin XtremeMacin n erittäin oranssi osastolla IFA tällä viikolla, todistaa, että siellä on vielä mielenkiintoista tehtävää maailmassa iPhone / iPad / iPod-telakat.



Ylimpänä luettelossa on Soma jalusta, pyramidin muotoinen telakka, joka voidaan taittaa ylös siirrettävyyden. Lisävaruste on enimmäkseen kaiutin, joka kasvot ulospäin, joten ääni ei ole estetty, kun sinulla iPad on asia. Soma Seiso pitäisi lyödä hyllyt loka, juoksentelee 100 € täällä Euroopassa.



Soma Travel puolestaan ​​toimii ilman paristoja tai johtoja, juokseva suoraan virta irti telakoituna Apple-laitteen. XtremeMac väittää typistetty iPhone 4 pelissä kaiuttimista saa noin 34 tuntia äänen toisto maksua. Kuten odotettua, asia ei tule liian kovaa, mutta sen pitäisi tepsiä sekä yksin kuunteluun. Reuna kulkee noin 50 € sen julkaisua.



Tango Bar on tyylitietoisille Sound Bar kanssa hopea grilli, joka sopii aika mukavasti nykyisen sukupolven iMac. Kaiutin vetää sekä audio virtaa yhden USB-kaapelin ja lähdöt audio kymmenen wattia. Kuten Soma Stand, Tango Bar toimii noin 100 €. Tsekkaa video Soma Seiso tauon jälkeen.

Jatkaa lukemista XtremeMac esittelee Soma Stand, Soma Matkailu ja lisää IFA (video)


XtremeMac esittelee Soma Stand, Soma Matkailu ja lisää IFA (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 18:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar