søndag den 4. september 2011

Mitä etsiä ja yhtiön hallituksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:

board

Joka yritystasolla Hallitus on suora vaikutus organisaation tuote strategia, vuokraus-, varainhankinta ja paljon muuta. Ja startups on hyvin valikoiva valittaessa hallituksen jäseniä, jotka neuvoo yritys oikeaan suuntaan. Vuonna iso yritys valtakunnassa, sekä media ja yhtiön osakkeenomistajille ovat kyseenalaistaneet Yahoon hallituksen, joka edelleen työllistää hukkuvat Carol Bartz toimitusjohtajana ja tukee outoa tuote-ja liiketoimintastrategiaan. Sitten sinä katsot Facebook, jossa perustaja Marc Zuckerberg on strategisesti koottu all-star hallituksen auttaa yritystä kasvamaan kuin julkinen yritys ja laajentaa uusiin suuntiin. Viimeksi Facebook lisäsi Netflix yhteistyötä perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings sen hallituksen, siirtymistään Marc Andreessen, Jim Breyer, Donald E. Graham, Peter Thiel ja Zuck itse. Hastings ei vain lisää hänen kokemuksensa otetaan verkkoyrityksen julkinen, mutta hän auttaa myös Facebook navigoida mahdollisia elokuva-ja tv streaming mahdollisuuksia. Facebook on rock solid board-lähes jokaisella jäsenellä on ollut vahva uudistaja viime vuosikymmeninä.


Kuten näimme HP, jopa valtava, vakiintuneiden yritysten täytyy tehdä muutoksia hallituksen rakenteeseen kuin yrityksen strategian muutoksia. HP lisätty viisi uutta hallituksen jäsentä tämän vuoden alussa uutena toimitusjohtajana Leo Apotheker otti ohjat. Tietenkin eteenpäin seitsemän kuukautta ja HP on ilmoittanut, että se on lopetetuista toiminnoista ympäröivä kosketuslevy ja kaikki webOS puhelimet, suuri siirtyä yhtiölle ja varmasti yksi, joka sai vaikutteita aluksella.


Tosiasia on, että hallitus pelaa erittäin tärkeä rooli joidenkin suurten tapahtumien tahansa yhtiön osakkeenomistajille. Hallitus auttaa hallitsemaan ja tekemään päätöksiä rahoituksesta, yritysostot, tuote strategia ja jopa IPO. Joten on sanomattakin selvää, että yrittäjät kohtaavat haastavia päätöksiä kokoonpano aluksella. Suuriin pörssiyhtiöt, tämä on ollut aina, mutta rooli foorumeihin osoitteessa startup on myös muuttumassa. Haastattelin kourallinen alkuvaiheen sijoittajia (ja luopujista)-Jeff Clavier, Keith Rabois, Dave McClure, ja Paul Lee-selvittää mitä käynnistyksen perustajat pitäisi tietää poiminta ja toimitusjohtaja aluksella.


Lightbank kumppani Paul Lee kaikuja tämän ajatuksen, kertoi minulle, että yrittäjät on "hyvin varovaisia" siitä, miten he panevat esikuntansa. "Jokainen vaihe on erilainen sen osalta, kenellä toit", hän selittää. "Aikaisin käynnistyksen sarjan rahoitusta, pienempi lauta on parempi, koska erilaisia ​​ääniä tehdä jousta käynnistyksen kovemmin. Kun saat viisi jäsentä, on entistä vaikeampaa päästä yhteisymmärrykseen. "


Tietenkin on olemassa tasapaino löytää hallituksen jäsenille sekä haaste yritykselle yhtä hyvin kuin syytä perustajien kanssa tarvittaessa. Ottaa molemmat on ratkaiseva, sanoo Lee. Hän myös uskoo vakaasti, että antaa oman hallituksen jäsenille ilman investointeja ei ole oikea kaava monia alkuvaiheen startups. "Yrittäjät haluavat hallituksen jäsenmääräksi uskottu yritykselle, ja hallituksen jäsenen on oltava joitakin iho peliin palvelemaan yrityksen paras."


Myöhemmässä vaiheessa yritykset, on järkevää lisätä maustetaan execs jotka juossut menestyneimpien yritysten rooli "toimitusjohtaja valmentaja."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar