søndag den 4. september 2011

Team-Touchdroid dual saappaat Android on kosketusalustan - kosketusnäyttö ei sisälly

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/team-touchdroid-dual-boots-android-on-touchpad-touchscreen-no/:


Rotu saada Android työskentelee nyt edullinen HP kosketusalustan on. Olemme jo kuulleet huhuja pieni vihreä robotti tulossa esiasennettu on huono-onninen liuskekivi ja olemme nähneet ensimmäiset CM7 boot , mutta kukaan ei mennyt aina ihan vielä. Vaikka edistyminen on hidasta, tehtävään omistautuneita kosketusalustan hakkereita itseään kutsuvan Team-Touchdroid, nyt komeilu kaksoiskäynnistyskokoonpanossa kanssa Android 2.3.5. Kuten CM7, kosketusnäyttö ei vieläkään toimi, mutta esittelyvideo on varsin dramaattisia - eli siihen asti opintopistettä pysäyttää liikkuvan. Jos alkuvaiheen flip-flopping OSs ovat sinun juttusi, hypätä ohi tauko, mutta älä sano että me emme varoittaneet sinua: se aikoo saada outoja.

Jatka lukemista Team-Touchdroid dual saappaat Android on kosketusalustan - kosketusnäyttö ei sisälly


Team-Touchdroid dual saappaat Android on kosketusalustan - kosketusnäyttö ei sisälly alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 20:13:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde Team-Touchdroid | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar