søndag den 4. september 2011

Mophie leikkaukset hinta Juice Pack Boost ja Powerstation, nostaa akun kapasiteetti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:


Useimmat yritykset täällä IFA tajunnut, jos he aikovat matkan se aina Berliiniin, he saattavat myös paljastaa tuotteitaan vaiheessa - tiedät, joitakin valmistellut kommentit, lehdistötiedote ja ehkä jotain disco musiikkia saada ihmiset pumpataan (okei, emme ole joutuneet sitä vielä). Mutta ei Mophie. Yhtiöllä on tapana päästää sen tuotteet hiljaa, osoittaa sen ennalta tavarat näkyville. Näin saimme sattumalta uusimmat versiot sen Juice Pack mobiili latureita, Boost, Powerstation ja Reserve. Kolmesta, jälkimmäinen sai suurimman makeover, jossa kompakti muoto ja pop-out USB-liitin, joka on kiinnitetty muovinen kaapeli. Seurauksena, että ruokavalio, vaikka se on nyt akun kapasiteetti 700mAh, ei 1000 mAh, vaikka sen hinta on noin mennä jopa $ 35 30 dollaria. Hyvä uutinen on, että Mophie alensi hintoja kaksi muuta, kaikki samalla laajentaa akun kapasiteetti. Powerstation nyt on 4000 mAh akku ja maksaa 80 dollaria (alas 100 dollaria), kun Boost on mitoitettu 2000 mAh ja maksaa 49.95 dollaria (10 dollaria hinnanalennus). Jos olet kiinnostunut tällaista asiaa, meillä käytännön valokuvia alla, ja Mophie kertoo paljon osuu Apple Store noin kahdessa viikossa.


Mophie leikkaukset hinta Juice Pack Boost ja Powerstation, nostaa akun kapasiteetti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 15:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar