søndag den 4. september 2011

webOS globaali liiketoimintayksikkö split hahmoteltu vuotanut HP asiakirjat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/03/webos-global-business-unit-split-outlined-in-leaked-hp-documents/:


Se on ollut runsaat kaksi viikkoa, koska HP julkisti suunnitelmansa lopettaa tuotantoa sen webOS laitteiden ja spekulaatiot yli tulevaisuus alustan on edelleen voimissaan. Juuri tällä viikolla, Samsungin toimitusjohtaja Choi Gee Sung lepoon huhuja ja webOS paljon, ja nyt kaksi vuotanut missives sisältä HP Näytä aikoo jakaa webOS globaali liiketoimintayksikkö kahdessa. Mukaan kirjeet ilmeisesti peräisin Todd Bradley ja Shane Robinson, webOS ohjelmistot löytävät uuden kodin asun toimiston strategian ja tekniikkaa, mutta laitteisto jako säilyy Personal Systems Group. Yksi näistä kirjeitä Tom Bradley kertoo split:

Laajuinen HP peruskirjan OS & T tarjoaa laajan kuvan siitä, miten voimme optimoida teknologiaa. Itse asiassa se on osoittautunut onnistuneeksi hautomo teknologioiden, se on koti joukkue Teknologia asiantuntijoita omistettu yksinomaan tutkitaan pitkän aikavälin strategioiden teknologiat.



Toinen epistola alkaen Shane Robinson, sanotaan, että "webOS ohjelmisto on edelleen suuri voimavara." Mikään tästä ei pitäisi tulla yllätyksenä, sillä meidän haastattelu Stephen DeWitt toisti yhtiön omistautumista webOS alustalle, kun taas HP: n viime mainoksia Hocking PSG Näytä porukka aikomuksiin spin-off sen PC liiketoimintaa. Nyt kysymys kuuluu, kuka on luut, jotta se tapahtuu? Saat täyspitkä vuodot osuma lähde linkkiä.

webOS globaali liiketoimintayksikkö split hahmoteltu vuotanut HP asiakirjoissa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 syyskuu 2011 17:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PreCentral | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar