søndag den 4. september 2011

Solar-powered rullaluistelu robotti vie sinut työskentelemään vaunuilla nöyryytys (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/solar-powered-rollerblading-robot-carries-you-to-work-on-a-chari/:


Bob Schneevis on sitä uudelleen. Mies kääntyi George W. Bush osaksi robotti roomalainen soturi on nyt kehittänyt jotain hän kutsuu Aurinkoenergiajärjestelmät Robot Chariot. Esiteltiin tämän vuoden Maker Faire Bay Area, Schneevis 'single-moottori, bot vetämät kuljetus sisältää joukon akku-Mehustettavaksi aurinkopaneelit ja erilaisia ​​kameroita, jotka ohjaavat sen autonkuljettaja n koneistettu liikkeitä. Bot puolestaan ​​liukuu ympäriinsä pari rullaluistimilla ja on suunniteltu siirtämään jalat samalla tavalla ihmiset tekevät - Ainoana erona on se, että ihmiset eivät Rollerblade enää. Skate ohi tauon nähdä Chariot rannikolla noin parkkipaikalla, jossa Mitchell Goosen kaltainen armon.

Jatka lukemista Solar-powered rullaluistelu robotti vie sinut työskentelemään vaunuilla nöyryytys (video)


Solar-powered rullaluistelu robotti vie sinut työskentelemään vaunuilla nöyryytys (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 07:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink io9 | lähde Tee | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar