søndag den 4. september 2011

Apple voitti Saksan kieltokanteita Samsung, Galaxy tab 7,7 vedetty IFA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/04/apple-wins-german-injunction-against-samsung-galaxy-tab-7-7-pul/:


Applen jatkuvaa patentti taistelun kanssa Samsung on ottanut jälleen kierre, nyt Cupertino on voittanut määräystä estämällä Saksan myynti vastikään paljastettu Galaxy tab 7.7 . Mukaan FOSS Patentit, Samsung veti sen uusi Android tablet sekä IFA Näytä lattia ja sen saksalainen sivusto lauantaina mukaisesti perjantaina päätöksen antamista saman Düsseldorfin alueellisessa tuomioistuimessa tuomioistuimen että kielsi myynnin Galaxy tab 10.1 viime kuussa . 7,7-tuumainen liuskekivi oli aiemmin esillä tarralla, jossa luki "Ei myynnissä Saksassa," mutta kuten huomasimme eilen , kaikki demo malleja, julisteita ja muuta tiedotusmateriaalia on sittemmin poistettu. Samsung tiedottaja James Chung kertoi Bloomberg, että uusi määräys "vakavasti rajoittaa kuluttajien valinnanmahdollisuuksia Saksassa", mutta vahvisti, että Korean valmistaja "kunnioittaa tuomioistuimen päätöstä", ja päätti tehdä kaikkensa se ​​voisi puolustaa tekijänoikeuksia. Tiedot päätöksen pysyä epäselvä ja Applella on vielä kommentoida, mutta me ilmoitamme sinulle heti kun saamme kuulla lisää.

Apple voitti Saksan kieltokanteita Samsung, Galaxy tab 7,7 vedetty IFA alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 syyskuu 2011 05:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg , FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar