søndag den 4. september 2011

AdMob To Stop mainosten matkapuhelimiin Web, Google Työntää kehittäjät voivat käyttää AdSense

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/n311WVPbNSw/:

admob

Kun Google osti mobiilimainokseen verkko AdMob on 750.000.000 dollaria vuonna 2009, yhtiö oli selvästi yrittänyt hyödyntää kasvavia mobiili mainosmarkkinoilla. Mobile mainonta, sekä sovellusten ja Mobile Web, on luonnollinen jatke Googlen näytön ja haku mainoksen liiketoiminnan. Tietenkin, kuten integraatio on tapahtunut viime vuoden aikana, tietyt AdMob ominaisuudet on lakkautettu, koska ne eivät sopineet strategian kanssa tai irtisanomalla. Esimerkiksi Google päättyi AdMob n rajat edistäminen Lataa vaihto muutama kuukausi sitten. Ja nyt Google on ilmoittaa , että pian lopettaa AdMob n Mobile Web palvelevat ominaisuuksia.


Koska Google osuvasti nimetty sen blogikirjoituksen ilmoittaa muutoksen, AdMob on Mobile App kehittäjille. AdSense on mobiili web julkaisijoille. Senkin jälkeen yli vuoden integraatio, Google on edelleen selvitettäisiin päällekkäisyyksiä ja on varmistanut, että mobiili web julkaisijoiden pitäisi suunnata AdSense ansaita rahaa sivustoja, ja Mobile App kustantajien tulisi käyttää AdMob.


Ja mobiilisovellukset mainonta, kaikki AdSense for Mobile Applications beta osanottajia on siirtynyt AdMob, joka Google sanoo nyt ensisijainen mainoksen ratkaisu Mobile App kehittäjille.


Google sanoo, että AdMob tukea vanhempia WAP Mobiilisivustot lopettaa 30. syyskuuta. Työmaille ja mainoksia, jotka voi katsoa kehittyneempiä mobiililaitteita, kuten älypuhelimet, AdMob tuote on noin vähän pidempään, mutta myös asteittain lopulta.


On järkevää, että siellä olisi noin crossover välillä AdMob ja AdSense mobiili tarjoukset, ja että tietyt ohjelmat ja toiminnot sekä alustoilla vähenee ja edelleen integraatiot tehdään. Esimerkiksi Google ilmoitti viime syksynä, että iPhone ja Android sovelluksen kehittäjille AdMob verkosto voi näyttää Googlen AdSense-mainoksia, kun AdMob mainos ei ole käytettävissä.


Ja vaikka jotkut aiemmat raportit että AdMob integraatio ei ole käyty niin hyvin, mobiilimainoksen verkon mittarit ovat edelleen kasvussa kuten gangbusters. On epäselvää, kuinka paljon vaikeuksia tällä toimella aiheuttaa Developers (Google tekee se kuulostaa luonnollinen kehitysaskel ja integraatio), mutta se varmasti ei ole järkevää siellä kilpailevat mainosten näyttämisen teknologioita saman organisaation sisällä.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar