fredag den 30. september 2011

GetComparisons: A Tale of Tape mitään

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tK2SZyYIOe8/:

Screen Shot 2011-09-29 at 10.36.41 PM

Nexus S tai iPhone? Tulta tai iPad? Samsung TV tai LG TV? Kun ihmiset yrittävät tehdä tällaisia ​​päätöksiä, ne yleensä etsiä niin paljon tietoa kuin mahdollista, jotta he voivat vertailla valintoja. Monille gadgeteja, että on suhteellisen helppoa, koska voit vertailla samankaltaisia ​​tiedot kuten suorittimen nopeus, RAM, näytön koko jne. Mutta entä kaikki muu? Juuri käynnistyksen GetComparisons on menossa jälkeen.


Niiden tavoitteena on olla "Epinions vertailua," perustaja Akshay Arabolu sanoo. Palvelu on kaikille haalitaan käyttäjän kirjoitettu tuotearvioita ja muotoilun niitä siten, että se on helppo vertailla asioita. Vaikka palvelua kuten gdgt tekee hienoa työtä tämän gadgeteja, Arabolu löysi kipua järkeä yrittää selvittää, jos hänen pitäisi käyttää WordPress tai Tumblr varten blogging. Niin, että palvelun hän lähti rakentamaan.


"Haluamme oman Mindshare ja vertailun Web" Arabolu sanoo. "Mutta me emme halua sen olevan Britney Spears vs. Lady Gaga - haluamme keskittyä tuotteisiin ja palveluihin että ihmiset viettävät aikaa ja rahaa", hän jatkaa ja huomauttaa, että he aloittivat web-tuotteet, mutta nyt laajentamalla niiden soveltamisalaa. Kyse on mitä vertailut käyttäjät ovat kiinnostuneita näkemään, hän toteaa. Kuka tahansa voi pyytää arvostelu sivustolla.


Ja vielä, se on käyttäjille, jotka sitten kansoittavat arvosteluja. "Tarjoamme mallin arvosteluja," Arabolu kertoo. "Se on jossain keskellä Quora ja Yahoo Answers", hän jatkaa ja huomauttaa, että he halusivat tehdä siitä mahdollisimman yksinkertainen, mutta myös se on riittävän vahva tarjota hyvää tietoa. Arvostelut ominaisuus yksittäisiä ominaisuuksia, jotka menevät yhdestä viiteen tähteä ( en rakasta yksi viiden tähden järjestelmää , kuten selitän täällä). Mutta on myös runsaasti tilaa käyttäjien selittämään luokituksia.


Mitä pelkäävät, että ihmiset saattavat peli tällaista järjestelmää, Arabolu sanoo sitoutuvansa avoimuuteen arvion hillitsevän että. Itse asiassa suunnitelma on antaa virallisia edustajia yrityksille Täytä tiedot ja selittää ominaisuudet tuotteita niin kauan kuin he oikein tunnistettu työntekijöinä brändin.


Arabolu sanoo, että hän alkoi rakentaa GetComparisons vuosi sitten kaksi urakoitsijat. Sen tämän vuoden maaliskuussa, hän palkkasi hänen ensimmäinen kokopäiväinen työntekijä, ja nyt he ovat joukkueen viisi. Atlanta-pohjainen käynnistyksen tuli tapani jälkeen tein puhua pari kuukautta sitten ja päätti istua alas yksi yritys yleisöä äänestetään CommonRed yhteisö. He päihitti 52 muuta merkinnät, niin selvästi on jotkut vetää niitä.


GetComparisons juuri tehneet uuden redesign tällä viikolla. Yksi asia et löydä mistään sivuilla: mainoksia. "Vietimme liikaa aikaa meidän UI", Arabolu sanoo.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar