fredag den 30. september 2011

THRUSTMASTER n Ferrari F1 Wheel Add-On vie sinut nollasta sankari 200 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/thrustmasters-ferrari-f1-wheel-add-on-takes-you-from-zero-to-he/:


Et voi koskaan saada mahdollisuus liittyä Ferrarin Formula 1 tiimi, mutta indulging mielikuvitus on saamassa paljon helpompaa, nyt kun Thrustmaster on julkistanut uuden Ferrari F1 Wheel Add-on - elämän kokoinen kopio pyörän olet d Etsi sisällä 150 ° Italia. Ilmoitti eilen, tämä kumi-kuvioitu pyörä on täyden liuskekivi on ammattitason Rotary nupit, kytkimet ja toimintopainikkeita - mukaan lukien kaksi pulssianturi kytkimet kahdeksan painikkeet ja joukko "push ja pull" juokseva Vaihdevivut että uskollisena muodossa, kiinnitetään suoraan pyörän edessä. Suunniteltu saumattomasti liittää oman T500 RS , lisävaruste on saatavilla kaksi mallia: PC-ja PS3-yhteensopiva tila, jossa 13 toimintopainikkeita ja kolme D-Pads, tai Advanced PC-yhteensopiva tila, jossa 25 toimintopainikkeita ja yksi D-Pad. Ei mainita kuitenkin, että vaikeasti boost-painiketta . Add-on teilataan toimitukset alkavat lokakuun alussa 200 dollaria, joten solki ylös ja ohjata ohi tauko lisätietoja kokonaisuudessa PR.


Jatka lukemista Thrustmaster n Ferrari F1 Wheel Add-On vie sinut nollasta sankari 200 dollaria


THRUSTMASTER n Ferrari F1 Wheel Add-On vie sinut nollasta sankari 200 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 05:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde THRUSTMASTER | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar