fredag den 30. september 2011

Kiihdytin alasajo johtaa paperi kelataan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GtxNYRKqLfo/accelerator-shutdown-leads-to-paper-being-retracted.ars:


Tieteelliset artikkelit saavat vedettynä kaiken aikaa ongelmia aina rehellinen virheistä suoranainen petos. Yleisin syy löytää ongelma on epäonnistuminen tuottaa vastaavia tietoja osana jatkokokeilu. Päivän kysymys Science sisältää oikaisua, joka tuli siitä, koska avain työtä ei saa kopioida, koska laitos, jossa se ​​tehtiin on sammunut.


Alkuteoksen julkaistiin jo vuonna 2006, ja on varsin mielenkiintoinen. Kovalenttiset väliset sidokset atomien on kyky venyttää ja sopimus, luo tärinää atomien. Nämä värähtelyt voidaan innoissani valossa eri aallonpituuksia imevää oikeus fotoni asettaa joukkovelkakirjalainan tärisevä. Paperin väitti olevansa ensin osoitettava, että se oli mahdollista lyödä pii-vetysidos tarpeeksi fotonien että tärinä olisi riittävä rikkomaan side, vapauttaen vetyä piin pinnalle. Lyhyesti sanottuna tulokset ehdotti, että on mahdollista värähdellä molekyyli palasiksi.


Jostain syystä ainakin yksi kirjoittajista on hiljattain yritti saada samanlaisia ​​tuloksia, oletettavasti osana uutta, mutta siihen liittyviä projekteja. Ja kirjailija ei. Asianmukainen vastaus Tällöin on mennä takaisin ja yrittää jäljitellä ehdot alkuperäisen kokeen mahdollisimman tarkkaan. Ja vielä, kirjailija couldn't-tässä tapauksessa, koska laitos seisseiden välivuosina: "vapaa elektroni laser laitokseen Vanderbilt, ainutlaatuinen valonlähde Tässä kokeilussa on sammunut, kielletään lisätutkimuksia. " Joten kirjoittajat tekivät sopiva juttu ja vedettynä niiden paperityö.


Vapaa elektroni laserit ovat pääosin pieniä hiukkaskiihdyttimissä jotka tuottavat voimakkaan valonsäteen pakottamalla energian korkea elektronit tehdä sarjan nopea käännöksissä, mikä saa heidät päästää fotonit. Maailmassa on melkoinen joukko näistä (koko Stanford Linear Accelerator on muuttunut yhdeksi), mutta näyttää siltä, ​​että ne joilla on oikeus energiaa kohdistaa pii-vetysidos ovat joko erittäin harvinaisia ​​tai niitä ei ole ollenkaan.


Uusittavuus on keskeinen osa tiedettä, mutta se on usein paljon mutkikkaampaa kuin yksinkertaisen "vain tehdä kokeen uudestaan"-asenne voisi luulla. Teknologia on nyt keskeinen osa useimpien tieteiden, ja se on tuonut useita haasteita, nopea vanhentuminen ja ylläpitokustannukset vanhentunut laitteisto joukossa-joka lienee tuttu ei-tutkijat. Ja teknologiset muutokset voivat selvästi tehdä toistamaan täsmälliset haaste, johon nämä kirjoittajat ilmeisesti voineet tavata.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar