fredag den 30. september 2011

Jotkut kaapeli-yhtiöt ajavat eriytetyn kanavia - mutta ei sinulle

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/some-cable-companies-are-pushing-for-unbundled-channels-but-n/:


Sick maksaa kaapelikanavia et katsella? Kertoman jotkut operaattorit etsivät tapa - neuvottelemalla tai asetuksen - Loppuun kanava niputtaminen, mistä saa tiettyjä kanavia (kuten MTV) he pakko pakata toiset (kuten TV Land) omistaa sama yhtiö osaksi perustarpeiden lineups. Mukaan Reuters, pienemmät operaattorit kuten Suddenlink ja Mediacom ovat johtamassa hyökkäystä, mutta Suuryrityksetkään kuten Comcast, Time Warner ja DirecTV tuntevat puristettu edelleenlähettämisen maksu kiistoja . Koska LA Times huomauttaa, se on edelleen epävarmaa voit poimia ja valita tietyt kanavat halvempaa Bill. Mikä voi olla käytettävissä kuitenkin ovat halvempia paketteja pienempiä nippuja, kuten kokoonpano yllä, että Comcast on testauksen käyttöönotto tietyillä aloilla. Mikä estää totta la carte ohjelmointivaihtoehtoja? Hybridi-kaapeli ja sisältöä yritysten, kuten Comcast kanssa NBC Universal ja Time Warner ja urheilu - jonkun on maksettava, että miljardin dollarin ESPN Monday Night Football käsitellä .

Jotkut kaapeli-yhtiöt ajavat eriytetyn kanavia - mutta ei sinulle alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 23:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde LA Times , Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar