fredag den 30. september 2011

Adidas rakentaa älykäs jalkapallo knaapit, joka voi päihittää jopa Joey Barton

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/adidas-builds-intelligent-soccer-cleats-that-can-outwit-even-joe/:


Köyhtynyt jalkapallo jalkapalloseuroja, niiden massiivinen stadionit, miljardööri omistajat ja miljonääri tähtipelaajien on se kauhea kova, tiedäthän. Jos seura halusi tilastollinen analyysi joukkueen liikkeitä yli 90 minuuttia (enemmän jos Sir Alex Ferguson on mukana) niin se tulisi kuluttaa iso ProZone tilastointijärjestelmä. Se kaikki johtuu muutoksen ansiosta Adidaksen uusi adizero F50 miCoach - "älykäs jalkapallo boot", joka sisältää tilaa miCoach Speed ​​Cell, paikannuslaite, joka toimii kuten souped-up Nike + iPod . Siru tallentaa nopeutesi, Sprint kertaa, etäisyys, askel ja askeleen hinnat, tallentaa sen enintään seitsemän tuntia ja työntää sen yli WiFi-tai USB-laitteen valinta. Sinulla on mahdollisuus jakaa tilastot verkossa kavereille Facebookissa ja verrata niitä ammattilaisia ​​kuten lyhennettä pitchman Lionel Messi, lyhennettä Welshman Gareth Bale ja, ah, ei-niin-lyhenne Emmanuel Adebayor. Paria saappaita, Speed ​​Cell ja donglen edellyttää pankkitililtä kutistua suuruudeltaan 245 € (330 dollaria) ja iskee kauppoihin marraskuussa - juuri sopivasti voit istua sisätiloissa aikana luminen tammikuu Transfer-ikkuna.



Jatka lukemista Adidas rakentaa älykästä jalkapalloa knaapit, joka voi päihittää jopa Joey Barton


Adidas rakentaa älykäs jalkapallo knaapit, joka voi päihittää jopa Joey Barton alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 20:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket-lint | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar