fredag den 30. september 2011

IBM: n THINK Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/ibms-think-exhibit-invades-nyc-aims-to-inspire-video/:


Poistuminen rajojen Manhattan asunto, Lincoln Center on käsittämätön kyky tehdä olon kääpiöityjen. Kotiin taiteiden ja vainoavat New Yorkin Glitterati, maamerkki sai IBM makeover osana yhtiön THINK näyttely - interaktiivinen installaatio tarkoitus kutoa tarina tekniikka, koska se koskee kangas elämän saavutus ja muuta .



Ensimmäinen asia, että katseet on IBM kylpevät 123-jalka pitkä, 12-jalka korkea LCD Wall vuori tunneli joka johtaa sisuksiin NYC maamerkki. "Elävä" seinä viihtyy pois ympäristöstä, visualisointiin liikkumistavan ja analysoimalla vastaava ilmanlaatu läheiseltä Broadway. Se osoittaa myös aurinkoenergian mahdollisuudet jokaisen katolla kaupungin, rahoitustoimet ja vettä vuotaa tärkein vesijohdon. Koska tapahtuman tuottaja Lee Green yksinkertaisesti sanottuna, idea perustaa on "delegoida ymmärrystä" ja "juonittelua ja innostaa" jopa vähiten teknologisesti kallistettu.


Jatka lukemista IBM Ajattele Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video)


IBM: n THINK Exhibit tunkeutuu NYC, tavoitteena on innostaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 14:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar