fredag den 30. september 2011

Galaxy Cluster Research tukee Einsteinin suhteellisuusteoria on kosmisella tasolla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/30/galaxy-cluster-research-supports-einsteins-theory-of-relativity/:


Yksi pieni voitto Einstein, mutta suuri voitto ihmiskunnalle, tutkijat Niels Bohr-instituutti on osoittautunut hänen yleinen suhteellisuusteoria on kosminen mittakaava kautta tutkimus suurten galaksijoukot. Näin ollen klusterit - jotka ovat suurin tunnettu painovoima-sidottuja objekteja - on niin voimakas veto että ne pitäisi saada valoa "punasiirtymä," tai suhteellisesti kasvu aallonpituus, liukuu kohti punaista päätä näkyvän spektrin. Voit testata sitä, Tutkijat mittasivat säteitä 8000 klustereita, paljastaa, että ne todella aiheuttavat muutoksen valon aallonpituus, joka tukee Einsteinin teorian T. Yksi hyvä puolestaan ​​ansaitsee toinen, oikea Albert ? Nojatuoli kosmologi voi hypätä yli ja lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja.

Galaxy Cluster Research tukee Einsteinin suhteellisuusteoria on kosmisella tasolla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 syyskuu 2011 02:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Forbes | lähde Niels Bohr-instituutti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar