søndag den 9. oktober 2011

Terveys 2.0: innovaattorit, Opportunistit & Delusionals

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CeFdSxjt7HI/:

h20

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , potilassuhdetta Rahastoyhtiöiden että oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytännön konsultoinnista 25 sairaalaa ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Viime viikolla, Terveys 2,0 käärittynä aikojen suurimman tapahtuman kanssa 50 prosenttia enemmän osallistujia kuin aiemmin suurin tapahtuma. Useat yritykset käynnisti konferenssin aikana, mutta kuten monet tapahtumista kiinnostavin toiminta ei ollut mitä tapahtui päälavalla mutta monet puolelta kokouksia / tapahtumia. Muita merkittäviä kohde uudelleen suurten yritysten sisällä ja ulkopuolella perinteisen terveydenhuollon areenalla. Tämä on lisätodiste korostettu Healthcare Häiriöt sarja (ks. linkit alla).


Yksi mielenkiintoisimmista lainausmerkkejä oli Mark Bertolini toimitusjohtaja Aetna joka totesi "Olemme kehittymässä HealthIT yritys sairausvakuutus komponentti." Hän totesi, että $ 12B ulos ulos $ 34B Liikevaihtoa ei-vakuutus tulovirtoja ja he ovat tehneet yli $ 1.6B yrityskaupoissa viime vuonna. Paljon muutakin tulevan suuryrityksiä. Minulla oli useita keskusteluja Fortune 100-yritykset, jotka ovat äärimmäisen tosissaan ottaa läsnäolo (tai laajentamalla nykyisiä läsnäolo) terveydenhuollon alalla. Useimmat eivät ole ilmoittaneet mitään, mutta älä ihmettele nähdä enemmän tulevina kuukausina.


Yleisesti ottaen minun takeaway terveysongelmista 2.0 oli kolme ihmisryhmät projektien johtamisesta ja startup - innovaattoreita, Opportunistit ja Delusionals. Kaikissa kolmessa tapauksessa, Tom Evslin n lainaus "mitään suurta ei ole koskaan saatu aikaan ilman irrationaalista yltäkylläisyys" kaappaa tuotannonalan tilaan. Luonnollisesti monet pesee pois mutta jotkut valtava menestys syntyy.


Mielenkiintoisin tietenkin ovat innovaattorit. Lisää siihen vielä hetken. Opportunistit muistuttavat minua monet yritykset dotcom puomi. Konsultit, investointipankkien ja kuten Chase Kaikkivaltias Buck katsomallaan Healthcare kuin paikka tehdä nopeasti pukittaa. Toisin Dotcom puomi, siellä ei ole monta nopeaa flip mahdollisuuksia terveydenhuollon vaikka odottaa joitakin mikro liiketoimia, jotka voivat tarjota vaatimaton tuotto kehittäjille. Se on helppo kaivaa esiin Opportunistit kuten heillä on vähän taustaa tai todellista intohimoa terveydenhuollossa ja ripottele oikeaan taikasanoja kuten "Mielekäs Käytä" toimimaan kuten he ymmärtävät maisemaa.


Delusionals olivat kaikki yli terveyskeskuksissa 2,0 demo'ing "cool apps" vielä valitettavasti kuuluvat samaan ansaan, että monet startups jotka olivat jäänteet Internet-kuplan. He ovat tuttuja lainauksia, että menneen ajan - "Emme murehtia tuloja." Olen nähnyt tämän elokuvan ennen ja tietää miten se päättyy. Ilmeisesti he eivät lukeneet HealthTech FAIL: Lessons for yrittäjiä Terveys startup Gone pieleen .


Keksijät ovat missä todellinen toiminta on. Otan esille pari esimerkkiä, jossa vietin paljon minun neljän päivän aikana, Terveys 2,0 tapahtuma. Siellä oli kaksipäiväinen Code-a-Thon sponsoroima Novartis. Uskon Novartis julkaisee API on katunut niin uraauurtava hetki siirtyä


Ingen kommentarer:

Send en kommentar