søndag den 9. oktober 2011

Kysy Engadget: paras WiFi toistin setup taposta langaton katvealueet?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/ask-engadget-best-wifi-repeater-setup-for-killing-wireless-dead/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Doug, joka näyttää melko kyllästynyt ne vaivaavat WiFi katvealueet sisään asumaan. Jos etsit lähettää tiedustelun oma, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Minulla on Wireless-N reitittimen, mutta se oli pakko mennä kellariin. Tämän seurauksena on muutamia alueita, jotka saavat vähän tai ei signaalia kotikaupungissani. Mitä voin tehdä toimen täyttämisestä deadspots?"



Joten, verkostoituminen gurut maailman - Mikä toistin setup kuten? Pyrimme jotain yksinkertaista, jotain että kuluttaja voisi sekoita ilman palkata vastaava Geek Squad. Kaikki turvota toistin / reititin suosituksia veli tarpeessa?

Kysy Engadget: paras WiFi toistin setup taposta langaton katvealueet? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 22:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar