søndag den 9. oktober 2011

(Perustaja Stories) Birchbox: Myynnin Tilaukset yllättää Kauneus Näytteet 10 dollaria kuukausi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eetD_CIkMW8/:

BB Sequence 2 Idea.mov

Hayley Barna ja Katia Beauchamp ovat mukana perustamassa Birchbox ja pysäytti meidän studio nauhalle perustaja tarinoita Chris Dixon .


Beauchamp kertoo Dixon että "Birchbox on uusi liittymä vähittäiskaupan malli", jossa asiakkaat Täytä profiileja ja saada kuraattorina kauneudenhoitotuotteet postitse. Kuukausimaksu on 10 dollaria. Jos asiakas on täysin tyytyväinen näytteen hän voi ostaa vähittäiskaupan kokoisen kohteen kautta Brichbox n verkkolehti.


Idea Bichbox kaarevat mistä tosielämän kokemuksia. Barna ystävä oli kauneus editori ja pyysi Barna testata alkuun tuotteita, jotka hän oli koonnut hänelle. Haluavat luoda kokemuksia muille, Barna sanoo he käynnistivät "tilaus malli" ja "laittaa toimituksellista sisältöä sen ympärille."


Beauchamp lisää, "jokainen nainen haluaa, että hänellä oli ystävä, joka asui New Yorkissa ja oli käyttöoikeuden tähän editorin kaapissa joten se oli sellainen asiakkaan puolella inspiraatiota." Yritystoiminnan puolella ajatukseni oli "mitä teollisuuden Haven" t todella oli niiden tekniset Renaissance vielä? "


Idean ja teollisuuden kädessä, he alkoivat testauksen konsepti.


Vuonna videon alla, Barna kertoo Dixon ne alunperin testattu 200 asiakasta ja kahdeksan tuotemerkit yli kaksi kuukautta. He halusivat nähdä, jos tuotemerkkien olisi "innoissaan siitä, että mitä voimme heille antaa ROI tiedot" niiden näytteenotto ponnisteluja, data, joka oli perinteisesti ollut puutteellista. Ja asiakkaan puolelta, he halusivat nähdä, jos asiakkaat maksaisivat näytteitä, jos näytteet toimitettiin houkutteleva esitys.


Molemmissa tapauksissa vastaus tuli takaisin kyllä. Birchbox nyt väittää yli 45000 maksettu tilaajaa ja kasvaa. Viime elokuussa New Yorkin-pohjainen käynnistyksen nosti 10500000dollari sarjassa vuodesta Accel, First Round ym..


Varmista kuulla enemmän Barna n ja Beauchamp tarina tarkastamalla sekä videoita.


Menneet jaksot perustaja Stories featuring johtajat mukaan lukien Soraya Darabi ja Lauren Leto täällä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar