søndag den 9. oktober 2011

Barnes & Noble vetää DC Comics mistä hyllyiltä yli Kindle meteli, riskit Marsin Manhunter vihan

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/barnes-and-noble-pulls-dc-comics-from-shelves-over-kindle-kerfuffl/:


Suoraan sanottuna olimme varoitettava rajan kenenkään annetaan costumed superheroics, mutta politiikka on politiikkaa. Kirja myy jättiläinen Barnes & Noble on alkanut vetää valitse DC Comics päässä hyllyille tällä viikolla, vastauksena käsitellä iski välillä kustantajan ja Amazon, joka tekee digitaalisia kopioita määrä sarjakuvia yksinomaan saatavilla online vähittäiskauppias käytettäväksi tulevaa tulta . Muutto on osa Barnes & Noble politiikkaa poistaa fyysisiä kirjalainoja hyllyt jos käytettävissä digitaalisen version teksti ei ole tarjottu yhtiölle. Mukaan exec "myydä ja edistää fyysistä kirja myymälästämme näyttelytilojen ja ole e-kirja myynnissä heikentäisi lupauksemme Barnes & Noble asiakkaiden saataville kirjaa, missä ja milloin tahansa." J'onn J'onzz on vielä painavat asiasta.

Barnes & Noble vetää DC Comics mistä hyllyiltä yli Kindle meteli, riskit Marsin Manhunter vihan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 19:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Neil Gaiman (Twitter) , Bleeding Cool | lähde CNN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar