søndag den 9. oktober 2011

KickSat: Lähetä Tiny DIY Satelliitit avaruuteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2iHICs-VGvc/:

Earth+Sprites

Ground Control Major You: on vain 300 dollaria sinäkin voit lähettää satelliitin avaruuteen. Miten? No, nuori mies Ithaca, New York (se rotkoja) aikoo lähettämisestä laatikko pieni, itsenäinen, aurinko-powered radiolähettimien avaruuteen - noin 300 kaikkiaan - ja katsella niitä niin ne toimittavat läheltä kiertoradalla. Kuten murha pieni tila variksia, Sprite satelliitit pilkistää esiin niiden sijainti ja - $ 300, nimikirjaimia - kuten ne ympyrä planeetan.


Projektin sivu:



Sprite ovat kokoa pari postimerkkien mutta ovat aurinkokennot, radiolähetin, ja mikro (pieni tietokone) muistilla ja anturit - monia niistä valmiuksista isompi avaruusalus olisi vain pienennetty. Tämä ensimmäinen versio ei voi tehdä paljon enemmän kuin lähettää nimensä ja muutaman bittiä dataa - ajattele sitä kutistunut alas Sputnik - mutta tulevat versiot voisivat olla minkä tahansa anturin, joka sopii aina lämpömittarit vahingollista.



Kun satelliitit kiertoradalla radioamatöörien operaattorit seurata niitä käyttämällä Genso projekti . Nämä veijarit on vain perustoiminnot juuri nyt, mutta luoja haluaa lisätä lämpömittarit ja muut anturit seuraavan sukupolven.


Kickstarter Hanke rahoitetaan klo 30.000 dollari ja siellä on vielä matkaa. Se voi kuitenkin olla sen arvoista, jos haluat lentää ikioma Sputnik.


Projektin Page









Ingen kommentarer:

Send en kommentar