søndag den 9. oktober 2011

Weird Science on mukava sairaanhoitajien saadakseen enemmän morfiini

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/k10nSt0TX_s/weird-science-is-nice-to-the-nurses-in-order-to-get-more-morphine.ars:



Jokainen et pidä vain surkuttelua: vuorotellen, jos haluat parempaa kivunhoito, olisi mukavaa sairaalan henkilökunta . Pieni Tutkimusjoukko sai kuvia joukko potilaita, jotka liittyvät lyhyet kuvaukset niistä. Jotkut näistä olivat melko neutraaleja, kun taas toiset (itsekeskeinen, tekopyhä, tai ylimielinen) olivat selvästi negatiiviseksi. Sitten ne näytetään videoita, joissa nämä samat potilaat toteuttivat eri tasoilla kipua. Ihmiset, jotka olivat negatiivisia toteaa kiintyneitä profiilia olivat jatkuvasti luokiteltu ollessa vähemmän kipua, ja aiheet oli vaikeampi tehdä suhteellinen tuomioista heidän tuskansa. Lyhyesti sanottuna, jos olet kipua, olet todennäköisesti jätetään kipua.


Päätökset päätöksiä ... vähemmän lapsia, tai saada syödä?: monilla lajeilla, urokset yleensä roikkua naispuolinen jälkeen kun ne astutetaan ne (me jättää lukijat kiistelevät siitä, että pätee ihmisiin). Tämä on tulkittu tapa pitää hänet käynnissä paritella muiden urosten. Mutta ainakin yksi sirkat, tämä käytös on kaikkea muuta kuin itsekäs . Tutkijat seurataan sirkat infrapuna kameroita, ja totesi, että kun he itse, miehet ja naiset kärsivät suunnilleen yhtä määriä saalistuksen. Mutta, kun he yhdessä pariutumisen mies antaa naisen pääsy hänen penkoa, kun he hyökkäsivät. Hänen Survival nousee, hän paljon todennäköisemmin tulla syödyksi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar