søndag den 9. oktober 2011

Apple on 1000 insinööreille, jotka työskentelevät pelimerkkejä Post-PC Era

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/giiGD0CkQ-g/:

one-more-thing

Kun me pohdimme, mitä tapahtuu Applelle ilman Steve Jobs , olen yhä uudelleen kävin muutama viikko sitten veteraani Piilaaksossa toimitusjohtaja, joka tunsi Jobs. Tämä oli juuri kun Jobs oli eronnut toimitusjohtaja Apple. Saimme puhumaan miksi Apple on niin hyvin sijoitettu post-PC aikakauden, ja tämä Executive panostettiin jotain et kuule liian usein. "Steve Jobs kertoi minulle, hän on 1000 insinööreille, jotka työskentelevät pelimerkkejä", hän sanoi. "Getting vähän virtaa ja pienempi on avain kaikkeen."


Määrä oli hätkähdyttävä, kun ensi kerran kuulin sen. Tiesin, että Apple alkoi rakentaa omaa siru suunnittelutiimi vuonna 2009, mutta tajunnut se oli muutama sata ihmistä korkeintaan, ei 5 prosenttia Applen ulkopuolisten vähittäiskaupan työvoimasta. (Apple työllistää yli 50.000 ihmistä maailmanlaajuisesti, 30000 heistä sen vähittäiskaupoissa). Apple suunnittelu alkoi omat sirut koska Intel ja AMD ovat vielä jumissa PC aikakauden. Apple tarvitsee siruja, jotka ovat tarpeeksi voimakkaita, mutta myös erittäin vähän virtaa.


Akun kesto on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista mobiililaitteella. Applen uusin A5-prosessori, joka ensin ilmestyi iPad 2 , nyt teho iPhone 4S samoin. Ei vain A5 kaksi kertaa nopeammin kuin A4 nykyisen iPhone 4, mutta se hieman parantaa akun kanssa 8 tuntia puheaikaa (vs. 7 tuntia).


Paitsi että Applen prosessorit erittäin energiatehokas, mutta Apple on myös poistaa kiintolevyille sen tuotteista ja niiden korvaaminen flash muistisirujen. Kyse ei ole vain iPhone ja iPad, MacBook Air muisti on myös flash. Kaikki Applen tuotteet ovat siirtymässä tähän suuntaan. Kun yhdistää nämä kaksi perustavaa muutoksia pii tasolla "form factor enää tulee kysymys," selitti Piilaakson toimitusjohtaja.


Voit laittaa tietokoneen mihinkään. Matkapuhelimet ja tablets, varmasti. Televisiot, ehkä. Mutta mitä muuta? Se rajoittaa vain mielikuvitus Applen insinöörit ja mikä on järkevää tuote näkökulmasta.


Kun Jobs eläkkeellä, TechCrunch kirjailija MG Siegler varoitti keskittyy liikaa seuraava iPhone. Työpaikat vasen Apple tietäen että merkkijono jälkeisen PC-tuotteet otetaan käyttöön lähivuosina. MG kirjoitti :



Se on enää Roadmap, pitäisi oikeastaan ​​olla loppuhuipennus vuonna Jobs "ilotulitus.


Talking lähteiden viime kuukausina on ollut yksi yhteinen pidättäytymään: että asiat Apple työstää juuri nyt on paras mitä yhtiö on koskaan tehnyt. Nämä ovat asioita, jotka "Blow Your Mind", minulle on kerrottu.



Jobs itse sanoi, kun hän erosi, "Uskon Applen lahjakkaimpia ja innovatiivisimpia päivät ovat edessään." Nyt saamme nähdä, mitä hän tarkoitti, että. Työpaikat uudelleen Applelle pii ylös. Se on yhtiö itse on hänen suurin tuote. Ja kuten kaikki hänen tuotteita, kaikki sopii yhteen: sirut, laitteisto, ohjelmistot, teollinen muotoilu, Developer Platform, säädellyissä valmistus, markkinointi, vähittäiskaupat.


Tämä kone on osoittautunut taitava suunnittelu ja myynti, kannettavien tietokoneiden, puhelimien ja tablets. Mutta muistakaa myös, että olemme vasta alussa post-PC aikakauden. IPhone käynnisti 4 vuotta sitten, iPad vain puolitoista vuotta sitten. On


Ingen kommentarer:

Send en kommentar