søndag den 9. oktober 2011

U-verse Xbox 360 on tulossa päivitetty marraskuussa, mutta se edellyttää XBL Gold

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/u-verse-on-xbox-360-is-getting-upgraded-in-november-but-will-re/:


Hyvä uutinen kaikille kuka tahansa heidän Xbox 360 AT & T U-verse digiboksi , että se tullaan päivittämään osana uuden Dashboard päivityksen tulossa tänä syksynä. Tämä tarkoittaa tukea integroitu haku, uusi käyttöliittymä ja ohjaus ääni tai eleitä kanssa Kinect. Huono uutinen? Päivityksen jälkeen se toimii vain, jos olet myös tilaaja Xbox Live Gold. Ei hätää jos olisit jo kuoret pois, jotta saat Gears 3 co-op, mutta ei niin mahtavaa, jos et olisi suunnitelmissa ostaa pelaamista paketin vain katsella televisiota. Giant Bomb on puhunut Microsoftin ja uusia palveluja, jotkut, kuten BBC, saattavat olla saatavilla ilman maksetun Gold pass, mutta HBO Go, Dailymotion ym. sinun täytyy heittää vähän rahaa Redmond tapa. Helpottaa kipua, AT & T on tossing kertaluonteinen 60 dollaria hyvityksen käyttäjilleen paketti - vieläkään mitään sanaa vai ei sinun tarvitse maksaa, että asennus maksu uuden asennuksen päivityksen jälkeen menee läpi.

U-verse Xbox 360 on tulossa päivitetty marraskuussa, mutta se edellyttää XBL Gold alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 07:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar