søndag den 9. oktober 2011

Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/09/insert-coin-romo-the-smartphone-robot-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.




Romotive toinen perustaja Peter Seid n Tweet lukea "minä rakentaa robotteja powered by älypuhelin" - se oli vain kannustin meidän piti mennä tarkistaa hänen ja liikekumppani Phu Nguyen luomus ollessaan äskettäin vieraillut Seattlessa. Romo on yksinkertainen ja edullinen säiliö kaltainen robotti alustan, joka käyttää perus analoginen elektroniikka käynnistää kaksi moottoria kautta tahansa laitteen kuulokeliitäntään. Piiri on viritetty tiettyjen taajuuksien kullekin moottori - toisto oikeassa sävyjä, ja voit ohjata laitteistoa.



Kanssa älypuhelin sen aivot, kaikki Romo logiikasta ja käyttäytymisestä elää ohjelmisto. Kolme apps on saatavilla käynnistää sekä tiedonantovelvoitteet ja Android. RomoRemote ansiosta voit ohjata robottia toisesta puhelimeen WiFi, täydellinen kauko Live View ja julkinen osoite. Romo Kart on sekoitettu-todellisuus versio Mario Kart , myös digitaalisen hyökkäykset suunniteltu hidastaa vastustajia. Vedä ja pudota Ohjelmointi moduuli on helppo ohjelmoida Romo suoraan luurin kanssa instant tuloksia.




Vierailumme aikana kanssa folks at Romotive, saimme mahdollisuuden kokeilla RomoRemote App henkilökohtaisesti käyttäen pari iPhone - ei pelkästään Romo ihana, mutta se toimii kuin unelma. Paras osa? Peter ja Phu suunnitelma tehdä täydellinen SDK ja kirjastojen käytettävissä iOS ja Android-kehittäjille. Vaikka on olemassa useita määriä voi pantata, 78 dollaria voit olla Romo ja kolme edellä mainittua apps joskus helmikuussa 2012. Hanke on jo puoliksi sen 32.000 dollari tavoite on 42 päivää lähtöön.



Tutustu kuvagalleriassa yllä, sitten osuma tauko käsissämme-video-ja kaikki tärkeät Kickstarter linkkiä.

Jatka lukemista Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video)


Insert Coin: Romo, älypuhelin robotti (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 09 lokakuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar