søndag den 9. oktober 2011

# LiveLikeSteve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5I6bfrQMyuw/:

Screen Shot 2011-10-09 at 1.57.47 PM

Tämä on vieras Kirjoitti Hunter Walk ( @ hunterwalk ), johtaja Product Management Google.


Olen melko varma Steve Jobs ei olisi tyytyväinen kuulla miten IIE oli portti elämän ohjelmointia. Tai retweet on "[]." Tai Facebook-profiili kuva vaihdettaessa kuvakaappaus Apple.com Memorial etusivulle. En ole koskaan tavannut miestä, mutta minun mielessä on, että memorializing hänet vain tällä tavalla olisi pitää riittämättömänä. Kun 56 vuotta ajatella eri tavalla, meidän lahja takaisin Steve Jobs ei voi pysähtyä virus videoita. Jos ainoa pysyvä muutos elämäsi on sinun Twitter kuvaketta tulossa surullinen Mac et tee Steve Jobs oikeudenmukaisuutta.


Internet, ja ihmiskunta yleensäkin taipumus intohimoinen lyhyinä. Sitten pakokaasujen itsemme ja siirtyä viimeistään raivoa, hashtag tai keskustelua. Jos todella uskomme, että Steve Jobs "elämä muuttui omasi anna käytti tämän hetken arvostaa häntä uudelleen sitoutumalla soveltamalla läksynsä. Kuvittele suuruus teknologiayhteisön kollektiivisesti sitoutuvat toimimaan eri tavalla eteenpäin - huolehtimiseen täydellisyyteen ja yksityiskohtaisesti, jotta haastava status quo, suunnitella kauniita tuotteita ja työkaluja, jotka valtuuttavat, jotta oppiminen haasteisiin. Tuloksena olisi varmasti enemmän vaikuttavia ja kestäviä kuin viikon trendit aiheita.


Tavoitteena ei ole jokaisen meidän olevan Steve Jobs - "aika on rajallinen. älä hukkaa sitä elää jonkun toisen elämää " oli hänen oma neuvoja Stanford Graduate s vuonna 2005 - vaan kuinka voimme soveltaa hänen pyrkimyksiä oman olemassaolon. Joten viettää lähipäivinä julkisesti julistaa mitä aiomme tehdä # LiveLikeSteve. Ota Google +, YouTube, Twitter, Facebook tai yhteisösi valinta. Laita itsesi siellä ja sitoutumaan. Hashtag se # LiveLikeSteve jotta voimme kaikki olla inspiroi sinua. Ja kun saatto et vain juhlii elämän uskomaton mies, voit tehdä itse ja maailmasta paremman paikan. Tehdään, että työpaikkoja "lopullinen lahja meille.


Tässä hengessä tässä miten aion # LiveLikeSteve: Aion päivittää elinluovutuskortin tila. Aion antaa rahaa Lahjoittajan Valitse luokkahuone haluavat tarjota Applen tuotteita niiden opiskelijoille. Tänä syksynä aion varata enemmän aikaa uusia yrittäjiä tarjoamaan apua tuotesuunnittelun haasteista. Ja aion pohdittava, mitä en ole vielä toteutettu elämässäni ja varmista minun seuraavan 10 vuoden aikana ovat keskittyneet tekemään niitä todellisuudeksi.


Miten aiot # LiveLikeSteve?


Kuvan kautta: Quora





Ingen kommentarer:

Send en kommentar