søndag den 9. oktober 2011

Motorola Admiral vakoili luonnossa, odottaa kärsivällisesti vuoroaan purjehtimaan ulos satamasta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/08/motorola-admiral-spied-in-the-wild-waiting-patiently-for-its-tu/:


Emme voi kuvitella tätä amiraali haluaa pitää kiinni ympäri laitureita paljon kauemmin, mutta sen lähtöpäivä portti on vielä epäselvä. Onneksi Motorola Admiral - laite, oletamme, tulee peloton johtaja Direct Connect laivasto - on yhden meripeninkulman lähempänä merta valmiiden tuotteiden, nyt kun olemme saaneet käsiinsä joitakin kuvia kippari itse villi. Se on juuri niin kuin olemme odotetaan, koska se näyttää melko lähellä versio näimme nyt-vetää "virallinen" video . Mukaan kuvan Snapper, Admiral on "hankala pitää, koska pohja on niin ohut ja puhelin ovat hyvin alkuun raskas." Se tunnetaan myös XT603, ja yllättävää toimii Moto n oma UI (aiemmin nimeltään MotoBlur). Emme kuulleet muutoksista silmälasit, joten nyt olemme yhä odottaa nähdä sotilas-sertifioitu luurin mukana 1.2GHz yhden ytimen Qualcomm MSM8655 CPU, Android 2.3, 3.1 tuuman VGA-näyttö, 5MP peruutuskameralle 720p HD videotallennus ja 1860 mAh akku. Vielä yksi kuva puolin alla. Ääni pois, löysä tykit - tämä amiraali menossa komennon seuraavan kahden vuoden sopimuksen?



[Kiitos, nimetön]

Jatka lukemista Motorola amiraali vakoili luonnossa, odottaa kärsivällisesti vuoroaan purjehtimaan ulos satamasta


Motorola Admiral vakoili luonnossa, odottaa kärsivällisesti vuoroaan purjehtimaan ulos satamasta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 lokakuu 2011 20:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar