fredag den 26. november 2010

Kysy Engadget: parhaat Android tabletti alle 200 dollaria?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/ask-engadget-best-android-tablet-for-under-200/:
Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Pavel, joka tuntuu olevan pohja-ja valmis törsätä bargain-bin Android tabletti aikana lähestyvä musta perjantai kiire. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.
"Olen etsinyt saada itseni tabletti, mutta on lukiolainen, minulla ei ole rahaa mennä ostamaan iPad. Ihmettelin, onko mitään hyviä Android tabletit alle 200 dollaria. Jos oli mitään odotuksia olisi 7 - tai 10-tuumainen näyttö ja käyttöjärjestelmä ei jää siitä perustoimintoja, koska olen nähnyt monia näistä tablettia viive on App laatikon. Rauhaa ja rakkautta. "
Tässä on meidän neuvomme: "onnea". Jokainen ala-$ 200 Android tabletti että olemme käsitelleet laahaa hieman, mutta se on varmasti mahdollista löytää joitakin yksiköitä, jotka ovat enemmän kiirettä kuin toiset. Sinulla useita matalan koron vaihtoehtoja , jos olet viileä taistelevat Black Friday väkijoukkoja, mutta muulla tavoin kuuntele lukijoita alla kommentteja. Pidä asiat hyödyllistä, okei ihmiset?

Kysy Engadget: parhaat Android tabletti alle 200 dollaria? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 22:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar