fredag den 26. november 2010

Hylas 1 satelliitti räjäytys pois tänään, sataa alas laajakaistan ylhäältä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/hylas-1-satellite-blasting-off-today-will-rain-down-broadband-f/:
Eurooppa on noin singota uuden satelliitin ylös kiertoradalle tänään, tämä on ilmoittanut tavoitteeksi tarjota laajakaistayhteys ihmisille alueilla vaikeinta päästä maitse liitäntöjen avulla. UK käynnistyksen Avanti Communications on virallinen nimi vastaa Hylas 1, joka on hauska sekoitus julkisia ja yksityisiä investointeja: se kaupallinen hanke, mutta Britannian valtio on osallistunut 40 miljoonaa puntaa ($ 63m) ja sen kehittämistä ja Euroopan avaruusjärjestön Tech tottuneet saamaan, että 2,6-tonninen antenni kuin planeetan ilmakehästä. Loppujen lopuksi kuitenkin tavoite on hyvä - jopa 10Mbps yhteydet on tarjolla, suunnitelmia tarkemmin satelliittien jo kirjoja, joiden avulla olisi laajentaa internetin käyttömahdollisuus osissa Afrikkaa ja Aasiaa samoin. Seuraavan Hylas peltisestä jätämme Terra Firma on 15 kuukautta, jos ei ole tiedossa tuntemattomat pop up tuona aikana saada omalla tavallaan.

Hylas 1 satelliitti räjäytys pois tänään, sataa alas laajakaistan ylhäältä perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 08:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar