fredag den 26. november 2010

La Boite Concept LD120 on hi-fi desk kannettavan tietokoneen on huutaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/la-boite-concept-ld120-is-the-hi-fi-desk-your-laptops-been-cryi/:
Miksi yhä useammat ihmiset eivät tee tällaista asiaa , emme tiedä. La Boite Concept, Ranskan design studio, jossa keskitytään sähköisen akustiikka on koonnut edellä pala laptop-rakastava musiikkia huonekalut dubattuna LD120. Se sisältää yhteensä seitsemän kuljettajaa, mukaan lukien alas subwoofer ja stereoparille takana, joka on tarkoitettu toipua äänen pois seinän ja siististi korvakäytävään. Voit edelleen vain saada 2,1 äänilähtö lopussa, mutta kun se on peräisin nahkapäällystys työpöytä on varustettu omalla USB-äänikortti ja kaapeli-siistitään kanavan yksi sen jalat, olemme tavallaan halukas unohtaa, että pieni yksityiskohta. Me Kunpa voisimme olla välinpitämätön siitä hinnasta, joka on € 980 ($ 1.300) paikkoja LD120 tiukasti meidän "Toivottavasti joku ostaa meidät" lista.

[Kiitos, Samiksha]

Jatka käsittelyssä La Boite Concept LD120 on hi-fi desk kannettavan tietokoneen on huutaa (video)

La Boite Concept LD120 on hi-fi desk kannettavan tietokoneen on huutaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 04:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Syntynyt Rich | lähde La Boite Concept | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar