fredag den 26. november 2010

AirVideoEnabler hakata tuo radiosoittoa video loppuelämäsi apps

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Applen uusi radiosoittoa video streaming toiminto on suuri ... ellet halua käyttää sitä kuin Applen App. Jostain syystä Apple rajoittaa soittoaikaa video vain ensimmäisen osapuolen apps nyt, eikä edes kaikkia näitä (Safari on jätetty pois, esimerkiksi). Mielenkiintoista, Apple itse rakennettu toiminnallisuutta, se vain ei ole käytössä. Kiitos joitakin "spelunking" työtä TUAW: n Erica Sadun todettiin, että riviäkään koodia on kaikki mitä tarvitse levittää toiminnon mille tahansa sovelluksen, joka perustuu Applen MediaPlayer puitteet, kuten VLC, AirVideo, ja jopa Safari. Nyt Zone-MR on rakennettu hakata nimeltä AirVideoEnabler ja laita se Cydia, jonka avulla voit tuoda tämän toiminnon omaan jailbroken iPad. Saat hakata ottoa, toivottavasti Apple saaliiden toiminnallisuuden pian. Tsekkaa video AirVideoEnabler ja Erica alkuperäisen hakata toiminnassa tauon jälkeen.

AirVideoEnabler hakata tuo radiosoittoa video loput apps perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 15:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde 9-5 Mac , TUAW | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar