fredag den 26. november 2010

Microsoft: Ajattelimme ihmiset hakata Windows Phone 7, ehdottaisin, että ne eivät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/microsoft-we-figured-people-would-hack-windows-phone-7-would-s/:
Hot annetun heels on vapauttaa ja apuohjelma ohittaa Windows Marketplace ja sideloading omia sovelluksia, Microsoft on julkaissut lyhyen julkilausuman tilaa Windows Phone 7 hakkerointi yhteisö ... ja me ei juuri sanoa ne ovat liian kiihdyksissään siitä:
"Me odotettavissa, että ihmiset yrittävät avata puhelimet ja tutkia käyttöjärjestelmää. Rohkaisemme ihmisiä käyttämään Windows-puhelimen valmistajan toimittamat varmistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Yrittäminen avata laitetta voi mitätöidä takuun, poista puhelimen toimintoja, keskeyttää pääsyn Windows Phone 7 palveluja tai tekevät puhelimen pysyvästi käyttökelvottomaksi. "
Niin joo, me halua sanoa tämä on enemmän tai vähemmän turhaan lainaus: "Ajattelimme, sinun hakata tätä asiaa, olimme parempi, jos et, ja tässä on pitkä lista asioita, joita voisi (mutta luultavasti oli "t) tapahtuu, jos et vaarin meidän nöyrä varoitus." Pitkällä aikavälillä, emme olisi yllättynyt, jos Redmond päätyi pelissä Apple-tyylinen kissa ja hiiri-leikkiä, jossa nämä ihmiset, rikkomatta hakata firmware päivityksiä vain ne uudelleen hakata muutaman päivän kuluttua. Koska ei ole Spitfire lausumassa täällä, emme näe niitä tulossa alas liian kovaa, ellei laillista, kortin kuljettavien maksulliset kehittäjät heittää kunnossa - ja myöntää, ChevronWP7 seisoo jotta lastaus laittomasti apps tuulta, joten että voisi hyvin tapahtua.

Microsoft: Ajattelimme ihmiset hakata Windows Phone 7, ehdottaisin, että he eivät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 marraskuu 2010 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde WinRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar