fredag den 26. november 2010

Engadget's Holiday Gift Guide: E-lukijat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
E-lukijat ovat todella alkaneet tulla omillaan viime vuosina, ja on nyt parvi eri vaihtoehtoja utilitaristinen ja moniajoon. Jos olet ajatellut saada lukija ystäväsi tai rakastettusi, katso enää: meillä paras kivihakut alla.

Stocking stuffers



Nook (WiFi)

Barnes and Noble massiivista kirjaston kirjat on vaikea voittaa, sillä ei se helppoa ostokokemuksen. Päivitetty firmware tarkoittaa e-Ink-näyttö päivittyy ovat nopeampia kuin koskaan, ja saat synkronointi useisiin laitteisiin käytettäessä Nook apps.

Tärkeimmät speksit: WiFi vain, e-Ink-näyttö, toinen värillinen kosketusnäyttö

Hinta: 149 dollaria

Toinen vaihtoehto ...

Kobo e-lukija - 129 dollaria

Tämä yksi on vähän paljain luut, mutta se on kevyt ja mukava kädessä, ja sovellukset jokaiselle alustalle. Uusin versio tarjoaa WiFi ja muutama värivaihtoehtoa, too.

Ja toinen ...
Kindle (Wifi) - 139 dollaria

Spec spec tämä on täsmälleen sama kuin sen halvempaa, Wifi-vain serkku, mutta kätevästi ilmaiseksi 3G-yhteydet tarttumalla kirjoja mennä.


Oh, sinun ei pitäisi olla



Kindle (3G

Ingen kommentarer:

Send en kommentar