fredag den 26. november 2010

Boxee Box omistajat voivat olla kiitollisia heidän ensimmäinen firmware päivitys

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/25/boxee-box-owners-can-be-thankful-for-their-first-firmware-update/:
Vain pari viikkoa sen jälkeen debyytti, Boxee Box on tulossa ensimmäinen ohjelmistopäivityksen tänään. Vaikka se ei ehkä käsitellä kaikkia huolenaiheita esille meidän uudelleen , tämä painos sisältää kuitenkin korjauksia merkittäviä kysymyksiä, kuten 1080i toisto-ongelmia, WiFi-yhteys ja tiedotteet käsittely tietyt ääni-ja videotiedostoja. Boxee blogi on täyttä (pitkä) luettelo hienosäädön ja lisäyksiä, mutta toimitusjohtaja Avner Ronen lupaukset yhtiö aikoo julkaista kuvakaappauksia ja lista käytettävyyden / UI asioita on vielä käsiteltävä ensi viikolla. Muut päivitykset ennen 2010 loppuu aika olisi Netflix ja vudu apps, joten kun kysymys "mitä olet kiitollinen?" nousee vain sanoa "rakentaa # 1.0.1.16319" joka laatikko pitäisi löytää automaattisesti 24 tunnin kuluessa, mutta kärsimätön voi kehotteen päivittää manuaalisesti.

Boxee Box omistajat voivat olla kiitollisia heidän ensimmäinen firmware päivitys perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 marraskuu 2010 21:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Boxee Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar