mandag den 3. januar 2011

McGill yliopiston tutkijat keuliminen Lunar Rover prototyypin ainutlaatuinen "iRing" pyörät

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/mcgill-university-researchers-show-off-lunar-rover-prototype-wit/:
Olemme jo nähneet tutkijat Chicagon yliopistossa ja Cornell käyttää kahvia syistä kehittää täysin erityyppistä robotti käsi , ja se näyttää jotkut ihmiset McGill Universityssä Montrealissa, Kanadassa on myös ottaa samanlaista lähestymistapaa aivan kirjaimellisesti keksiä pyörä. Se tehdään osana Lunar Exploration Light Rover (tai LELR) hanke, joka pyrkii rakentamaan Lunar Rover, joka on kevyt ja pystyy navigoimaan maastossa (esim. Kuun pinnalle) helposti. Yksi tärkeimmistä seikoista, jotka tietenkin ovat pyörät, ja McGill tutkijoiden ratkaisu on jotain kutsutaan "iRing" - Pyörä on rengaspanssaria-tyyppinen kangas ja täynnä "rakeinen hiukkasten" (tai pieni metallikappaleiden). Tämä luo pyörä on raskas ja tarpeeksi tukeva jotta pomppi kuuhun, mutta silti riittävän joustava häiriöistä ja voittamaan esteet. Voiko se todella päätteeksi kuuhun? Se jää nähtäväksi, mutta tutkijat odottavat lopullista prototyyppi täydellisen Rover (joka voisi jopa tehdä miehistö) on valmis keväällä 2012. Muista osuma alla olevan linkin kautta paras katsoa Roverin video.

McGill yliopiston tutkijat keuliminen Lunar Rover prototyypin ainutlaatuinen "iRing" pyörät perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 04:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Radio Canada | lähde McGill Reporter | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar