mandag den 3. januar 2011

OCOSMOS palaa CES 2011 Windows 7-pohjainen peli kädessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/ocosmos-returns-at-ces-2011-with-windows-7-based-gaming-handheld/:
OCOSMOS. Ääni tuttu ? Jos olisit meidän kanssamme viime vuoden villi ratsastaa läpi syksyn, se ehdottomasti on. Jostain syystä tämä eteläkorealainen yritys tulee ulos vain pelata, kun maailman silmät ovat katsomassa, ja vaikka olemme vielä kuulla piip olevista tuotteista se wowed meille vain muutama kuukausi sitten, asu on tehdä viime hetken pelata huomiota tämän vuoden gaalassa. Meidän on jatkettava tähän mennessä kuvia edellä ja nämä kaksi yksityiskohdat: tämä nimeämätön peli kädessä kerskun kaksiytiminen Intel-prosessori ja ajaa joitakin Windows 7. Toisin sanoen, voit viimeistellä Excel-tiedoston oikea, kun kyntää läpi vilpittömässä mielessä Windows peli. Toivomme oppia lisää tämä kaveri ajoissa, ja voit lyödä vetoa me painiskelevat hands-on aika kun me osuvat lattiaan.

OCOSMOS palaa CES 2011 Windows 7-pohjainen peli kädessä perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 09:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar