mandag den 3. januar 2011

MSI tiedot Sandy Bridge, Fusion all-in-one ennen CES, kiusaa liukuva näyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-details-sandy-bridge-fusion-all-in-ones-ahead-of-ces-tease/:
Olemme juuri päättynyt tarkistaa ominaisuus pakattu MSI Wind Top , mutta tulevat CES ensi viikolla saamme kolme kokeilla: AE2410, AE2210 ja AE2050, jokainen varustettu uusimmalla piin sisään. Notebook Italia ilmoittaa, että taiwanilaisten tietokoneen yhtiön avulla Intelin uusi Sandy Bridge prosessoria jokaisessa sen 24 - ja 22-tuuman laitetta, ja tarttui vähän virtaa AMD Brazos APU on todennäköisesti talousarvioon 20 tuuman malli - joka tiettävästi edelleen myös Blu-ray-asema kuin sen Core 2 Duo serkku . Kaikki kolme urheilun 1080p kosketusnäytössä ja USB 3.0-porttia, mutta myös spiffy uusi ominaisuus nimeltä Super Charger että veloittaa liitetty USB gadgetit , vaikka tietokone on sammutettu . Innovaatiot, on varma, mutta ei ehkä yhtä jännittävä kuin käsite kohteita kuvassa yllä ja alla - ylös on MSI Butterfly, joka kuulemma on liukuva multitouch-näyttö kymmenen yhteyspisteiden, ja tauon jälkeen, ks ylellinen MSI Angelow. Here's toivoo hintoja, silmälasit ja korkea-res kuvia, kun saamme näyttää.

Jatka käsittelyssä MSI tiedot Sandy Bridge, Fusion all-in-one ennen CES, kiusaa liukuva näyttö

MSI tiedot Sandy Bridge, Fusion all-in-one ennen CES, kiusaa liukuva näyttö perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 19:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Notebook Italia (1) , (2) , (3) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar