mandag den 3. januar 2011

WSJ: Google suunnittelee "digitaalinen lehtikioski" yhdistää kaikki sanoma-ja aikakauslehdet alle Android suojeluksessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/wsj-google-plans-a-digital-newsstand-to-unite-all-newspapers/:
Wall Street Journal on pyöristettynä se cabal lähteiden tänään esittää toiselle herkullista uusi taistelukenttä kamppailussa Googlen ja Applen mobiililaitteille herruudesta. Erityisesti se kertoo, että Mountain View joukkue on lähestynyt Time Warner, Condé Nast ja Hearst - kolme suurinta kustantajien aikakauslehtien Yhdysvalloissa - jossa tarkoituksena on tarjota niiden sisällön kautta Google toiminut "digitaalinen lehtikioski" Android laitteita. Valitus median yritysten on helpompi tie ansaita rahaa niiden sisältöä, ilmeisesti myös mahdollisuus, että Google voi ottaa pienempi siivu tuloista kuin 30 prosenttia veloittamat Apple ja Amazon . Mukana on myös sana kehitys kulissien takana Cupertino, jossa "useita muutoksia iTunesin" uskotaan parantavan julkaisijan kokemuksia palvelun käyttämisestä, mukaan lukien helpompi tarjota pitkän aikavälin liittymien ja alennuksia. Applen ollut mitään sanottavaa aiheesta, kun taas Google on vastannut toteamalla se on aina keskusteluissa kustantajien ja ei ole mitään ilmoittaa tässä vaiheessa.

WSJ: Google suunnittelee "digitaalinen lehtikioski" yhdistää kaikki sanoma-ja aikakauslehdet alle Android suojeluksessa perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 23:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar