mandag den 3. januar 2011

Intel aloittaa Insider elokuvan palvelun 1080p-sisältöä, WIDI 2,0 avulla voit lähettää sen televisioon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/intel-to-launch-insider-movie-service-with-1080p-content-widi-2/:
Tiesimme, että se oli Intelin suunnitelma käynnistää Sandy Bridge tai Core 2011 prosessoria CES , mutta jätä se Chipzilla heittää noin yhteensä yllätyksiä ennen show. Kyllä, luit otsikon oikein - Intelin aikoo käynnistää oma elokuva ja video palvelu 2011 ensimmäisellä neljänneksellä. Toisin kuin iTunes tai oikeastaan mitään muuta siellä, Intelin Insider antaa niille, joilla Core 2011-powered kannettavien tai pöytätietokoneiden ostaa tai vuokrata uusin elokuvia HD - kyllä, hyvä ol '1080p. Mutta miksi sitten on Intel liittoutua studioiden kanssa, sisällön omistajat ja video jakelijat, kun niin monet muut siellä yrittävät tehdä samaa? Pohjimmiltaan yhtiö istuu hyvä paikka torjua paljon kysymyksiä elokuvastudioiden kanssa tehneet HD videoiden levitys - Insider on sidottu uuteen toinen sukupolvi Core-prosessorit, ja tarjoaa näin laitteisto suojaa, eikä ohjelmiston suojelu sisällöstä. Mukaan Intelin Erik Reid, yhtiö on jo iskenyt käsittelee CinemaNow ja Warner Brothers, ja suunnitelma on, että kaikki sisältö on asetettava saataville samaan aikaan kuin DVD-tai Blu-ray julkaisu. On epäselvää, tuleeko Insider-portaali tästä kaikesta sisällöstä tai jos muut palvelut ovat vain vahvistaa työskennellä laitealustan, mutta tulemme selvittämään paljon enemmän, kun show alkaa.

Luonnollisesti, Intel ei vain halua sinua katsomaan aivan spankin uusi 1080p elokuvia kannettavan tietokoneen näyttö - se vaatii WIDI iso tavalla, ja toisen sukupolven, joka leivotaan uusi Core 2011 järjestelmät tukevat 1080p streaming ja lopulta mahdollistaa streaming suojatun sisällön, mukaan lukien DVD ja Blu-ray-levyjä. WIDI 2,0, koska ne vaativat sitä, toimii paljon kuin alkuperäinen versio pidämme niin paljon ja voit laajentaa työpöydän HD-näyttö, mutta valitettavasti se edellyttää uuden HDTV-vastaanottimen avulla HD valmius ja se on edelleen, että kahden sekunnin viiveellä. Vielä ei ole siitä, kuka tekee ne laatikot tai kuinka paljon he maksaa, mutta emme toivoen oppia vielä lisätietoja Intelin iso push sitoa videosisältöä sen uuden prosessorin sen CES lehdistötilaisuudessa vain muutaman päivän .

Jatka käsittelyssä Intel aloittaa Insider elokuvan palvelun 1080p-sisältöä, WIDI 2,0 avulla voit lähettää sen televisioon

Intel aloittaa Insider elokuvan palvelun 1080p-sisältöä, WIDI 2,0 avulla voit lähettää sen televisioon perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar