mandag den 3. januar 2011

Inhabitat viikko Green: tilaa hissiä, kelluvia kaupunkeja ja aurinko suojainen juominen koneet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/02/inhabitats-week-in-green-of-space-elevators-floating-cities-a/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla Inhabitat esiteltiin useita uskomattomia esimerkkejä futuristinen arkkitehtuuri, alkaa eeppinen kelluva arkki että taloa omavarainen kaupunki merellä. Näimme myös suunnitelma hyödyntää hiilinanoputkien luoda maailman ensimmäinen avaruudessa hissi , ja toimme teille nerokas aurinkoenergialla suojaa että sadot ja puhdistaa sadevettä juotavaksi.

Muita uutisia, Aasiassa revved jopa maailman ekologisen kuljetuksen Etelä-Korea julkisti maailman ensimmäisen kaupallisen raitiovaunulinjojen ja Pekingissä aloitettiin suunnitelman leikata poistaa umpikujaan leikkaamalla ajoneuvon rekisteröintiä 2 / 3. Olemme myös tarkastettava on sähköinen Bluebird superauto , joka valmistautuu rikkoa kuningaskunnan maa nopeusennätyksen ensi vuonna, ja teimme perusteellista tarkastella vuoden parhaat sähköautoja .

Lopuksi, tervetuloa 2011! Koska lopullinen lähtölaskenta kajahti otimme tarkastella Times Squaren häikäisevä 2011 eco pallo , joka on nastoitettu 32256 LEDit. Olemme myös muistelivat Inhabitat n päälle vihreä energia , kuljetus ja teknologian tarinoita 2010, ja me pyöristetty vuoden parhaat vihreitä tuotteita ja puettavat teknologia käsitteitä , jotka estävät muuttaa tapaa, jolla me pukeutumaan päivä. Ja jos olet juoksupoikana tällä viikolla palauttamaan toivotut loma lahjoja, tutustu Amazonin uusi ennaltaehkäisevä paluu työkalu - se voisi säästää matka ensi vuonna.

Inhabitat viikko Green: tilaa hissiä, kelluvia kaupunkeja ja aurinko suojainen juominen koneiden perin ilmestynyt Engadget Sun, 02 tammikuu 2011 22:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar