mandag den 3. januar 2011

AC Ryan FLUXX mediasoitin capacitates Full HD streaming sen Atom CE4150-prosessori

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/03/a-c-ryan-fluxx-media-player-capacitates-full-hd-streaming-with/:
AC Ryan FLUXX mediasoitin capacitates Full HD streaming sen Atom CE4150-prosessori
Se on ollut noin vuosi sitten AC Ryan Shrinky Dink'd sen Playon! HD tekemään Mini mediasoitin , ja nyt toinen sukupolvi on jo ovella. Vedoten Intel Atom CE4150-suoritin, sama pieni kauneus surinaa pois Google-TV laitteet sekä 1 Gt DDR3 muistia, se voidaan yhdistää kautta gigabitin Ethernet-tai (valinnainen) langaton 802.11n-stream 1080p media verkon yli, tai vedä sen sisäinen SATAII levyasemapaikka. Video ulostulo vaihtoehdot ovat komponentti, komposiitti, ja HDMI 1.3a, mutta siellä on myös optinen audio-porttiin, jos olet vielä huomioon, että sellainen asia. Mitä se valitettavasti ei ole Google-TV itse, eikä MSRP, eikä julkaisupäivää, mutta ehkä se, että tiedot voidaan päätellä milloin hieman mediatapahtuma tapahtuu tällä viikolla.

[Kiitos, Nash]

AC Ryan FLUXX mediasoitin capacitates Full HD streaming sen Atom CE4150-prosessori perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 tammikuu 2011 08:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AC Ryan | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar