søndag den 8. maj 2011

Weird Science kannattaa vähittäiskaupan hoidon, mutta vain luottokortteja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:


Luottokortteja terapiana jaksaisi dweeb: Vähittäiskauppa hoito on ilmeisesti todellinen asia , jos et tunne arvoton. Mutta osoittaa, että kyseessä vähän kokeellisia menetelmiä että tuntuu vähän julma. Kun annetaan koe, että heille kerrottiin yleensä heijastaa koulumenestystä, "[p] articipants arvottiin suorituskyky palaute oli joko uhkaava tai nonthreatening niiden itsetunnon." Kun Messing päätään, tutkijat anna osallistujien ostaa tuotteita eri maksuvaihtoehtoja-joilla masentava tulos poimittuja kalleimpia ja mieluummin luottokortilla. "Maksaminen luotto mahdollistaa kapolitiikan korvaavat etuudet korkean aseman tavarat erottaa välitöntä psykologista kustannusten maksamiseen" tehdä kirjoittajat.


Ottaa pulssin? Se on yliarvostettua: On paljon tapauksia, joissa henkilö on lyhyiksi jaksoiksi oireita kuoleman ennen elvytetään. Mutta sydänpysähdys potilas on viime aikoina ollut yksi, joka oli selvästi ole lyhyt: 96 minuuttia ilman pulssia . Tunnin aikana ja puoli, sivullisten ja ensihoitajat suorittaa CPR ja kymmenkunta häiriöihin defibrillaattori, kaikki palauttamatta pulssia. Mutta vastanneet seuranta hiilidioksidia tuotoksen keuhkot, jossa todettiin, että jotain oli tapahtumassa sisäisesti, joten he pitivät menossa. Lopulta, syke palasi, ja henkilö on ilmeisesti tehnyt täysin neurologisen toipumisen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar