søndag den 8. maj 2011

Samsung Näyttely 4G T-Mobile kiinni kamerassa, kulkee FCC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/samsung-exhibit-4g-for-t-mobile-caught-on-camera-passes-through/:

Samsung Näyttely 4G

Joku jätti hieman lahja ihmiset on TmoNews - vakooja laukausta mukana Gingerbread-toting Samsung Näyttely 4G, joka myös juuri läpi FCC koska SGH-T759. Voimme kertoa kuvia ja täytteet, että T759 pakkauksiin sekä etu-ja taka-päin kamerat (jälkimmäinen on LED-salama), microSD-korttipaikka, Android 2.3.3 kanssa TouchWiz viilu ja HSPA + radio. On ehdotettu, että näytteille mahdollisesti olla silmälasit, jotka riviin kanssa huhuttu Galaxy S II Mini , mukaan lukien 3,7 tuuman Super AMOLED näyttö ja 1,4 GHz prosessori - mukaan TmoNews, että CPU voi olla vanhempi ARM11 lajike, joka voisi auttaa selittämään underwhelming Quadrant pisteet kuvissa. Hinta ja saatavuus ovat ilmaan, mutta olimme err puolella halvalla ja nopeasti. Tutustu lähde muutamia kuvia.

Samsung Näyttely 4G T-Mobile kiinni kamerassa, kulkee FCC perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 20:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Binary Outcast | lähde TmoNews , FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar