søndag den 8. maj 2011

Tor pöytään Firefox yksinkertaistettu nimetön selailun, ei ajattele että olet vainoharhainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/tor-to-fork-firefox-for-simplified-anonymous-browsing-doesnt-t/:

Tor

Pian poliittisten toisinajattelijoiden, ilmiantajien, ja niille, jotka yrittävät huijata MLB.TV n sähkökatkos rajoitukset on helpompi tapa suojata yksityisyyttään ansiosta oma Tor-selaimella. Niille teistä tunne sitä, Tor on työkalu anonyymeinä web-selailun ja viestintää salauksella ja välityspalvelimia. Ongelmana on, se edellyttää sekä selainlaajennus ja itsenäinen sovellus töihin - jää keskimäärin käyttäjät "hirvittävän sekava" mukaan kehittäjä Mike Perry. Joten, järjestö päätti vetäytyä Tor-painiketta ja luo oma haarukka Firefox yksityisen selausasetukset leivotaan sisään Lisäetuna, Tor ei enää armoilla Mozilla korjata vikoja, jotka vaikuttavat yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Toistaiseksi ryhmä keskittyy sen ladattava paketti automaattinen konfigurointi skriptit yksinkertaistaa setup, mutta lopulta vainoharhainen on selain ne voivat lopulta soittaa omia.

Tor pöytään Firefox yksinkertaistettu nimetön selailun, ei ajattele että olet vainoharhainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 21:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC World | lähde Tor Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar