søndag den 8. maj 2011

Seuraavat 10 vuotta tulevat olemaan Great Molemmat perustajat ja pääomasijoittajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e__DljzD3cE/:


Toimittajan huomautus: Tämä on asiakkaiden postitse pääomasijoittajalle William Quigley , toimitusjohtaja Clearstone Venture Partners .


Aiemmin tällä viikolla antanut mietinnön myönteisistä muutoksista, jotka ovat viime aikoina tapahtunut riskipääoma-alalla. Nämä muutokset ovat syvällisiä ja pysyviä vaikutuksia sekä riskipääoma omaisuuslajien sekä nykypäivän yrityksiä.


Paljon on kirjoitettu ns kulta "riskipääoman 1990-luvun lopulla dot-com aikakaudella, kun tykkää Netscape, Yahoo, Amazon ja eBay luotiin.


Kyllä, ne varmasti olivat hyviä aikoja perustajien ja alkuvaiheen sijoittajia, mutta annan teille on vähän salainen: kaikkien kirkkaimmillaan, kunnianhimoa ja kovasta työstä, jota rakennusmaaksi nämä ikoni yritysten valtaosa arvonnousun Näissä yrityksissä tapahtui vasta sen jälkeen he menivät julkisia.


Toisin sanoen tapa, palkintoja rakentaa todella hyvä liike - eli maailman suurin etailer tai suurin verkkohuutokaupasta - kertyneet pääasiassa julkisten osakkaiden. Aivan oikein. Ne, jotka kävivät läpi kaikki kova työ kirjautumalla sisään E * Trade tilit ja klikkaamalla "Osta"-painiketta. He osallistuivat yli 99% (kirjaimellisesti) arvo on luotu näitä loistavia yrittäjiä ja heidän ihana yritykset.


Nyt ymmärtää, en kadehdi julkisia sijoittajia, mutta joko perustaja varhaisessa vaiheessa yrityksen työntekijä tai sijoittaja (enkeli tai VC), miksi vaivautua kun kaikki alkuvaiheen riski, kun voinut saada paljon enemmän vain ostaa osakkeita yrityksen, kun se listautui?


Let's myös pidettävä mielessä, että julkiset yritykset ovat yleensä paljon vähemmän riskialtista kuin yksityisiä. Vähemmän työtä ja pienempi riski. Näin se ennen julkisia osakkeenomistajille, mutta aikakausi on päättynyt hyvä. Minäpä annan teille vähän perspektiiviä siihen, kuinka paljon asiat ovat muuttuneet viimeisen teknologian aikana.


Amazon.com on maailman suurin Internet-jälleenmyyjä, listautui on 440.000.000 dollaria arvostus. Vaikea uskoa, eikö? Yrityksen arvo 90 miljardia dollaria tänään oli arvoltaan hieman yli 400 miljoonaa dollari, kun se listautui pörssiin vuonna 1997. Tämä niukka arvostus oli vähemmän kuin yksi kertaa sen eteenpäin 12 kuukauden tulot, useita tiiviimmin aaltopahvi valmistaja kuin tärkein uudistaja vähittäiskaupan viimeisen 100 vuoden aikana.


eBay listautui on 650.000.000 dollaria arvostusta, mikä on vähemmän kuin kolme kertaa sen eteen tuloja. Hämmästyttävää, tämä arvio oli katsottu riittävän, vaikka silloin se IPO, eBay oli jo vakiinnuttanut asemansa ylivoimainen huutokauppa sivuston Webissä. Mene takaisin alkuvuoden 1990, ja se saa vielä enemmän äärimmäisyyksiin. Cisco tärkein yritys tietoverkkojen infrastruktuuriin, listautui oli 225000000 dollaria, arvostus edustaa hieman yli yhden kerran sen vuotuisista tuloista.


Muistakaa, että tämä piti olla, kun riskipääoman ja yrittäjyys oli erittäin palkitaan. On käynyt ilmi, viime aikoihin asti, julkisten sijoittajien jotka odottaneet kovasti työtä tehtiin ja ylösalaisin oli selvää, olivat ne, jotka ansaitsivat parhaimmat tulokset. Hyvää työtä, jos löydät sen.


Olemme nyt astuneet uuteen aikakauteen, ihmeellinen aikakauteen, koska ne, rohkeutta aloittaa yrityksen ja rohkeutta rakentaa globaali liiketoiminta. Tämä uusi aikakausi, mitä kutsun "todellinen kultakausi" on yhtiön rakentajien ja


Ingen kommentarer:

Send en kommentar