søndag den 8. maj 2011

Tachyon käynnistää OPS ja OPS HD kypärä kamerat ole yhtä kestäviä, mutta paljon enemmän pieniä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/07/tachyon-launches-ops-and-ops-hd-helmet-cameras-not-as-durable-b/:

Tachyon käynnistää OPS ja OPS HD kypärä kamerat, kuten kestävä mutta paljon enemmän pieniä

Emme voi sanoa, mitä olemme koskaan olleet erityisen vaikuttunut videon laatu toimittaman Tachyon linja kypärä kamerat, mutta ne ovat hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat tallennin, joka voi olla jokin pahus pelaajaa - jos Älä välitä ylimääräistä irtotavarana. Tämä rasva on karkotettu uudessa, ohuempi OPS linjaa, joka on saatavilla kaksi makua: 90 dollaria VGA tukiaseman ja hieman kalliimpiin HD (720p) yksi 140 dollaria. Jos pidät kirjaa, joka on sama kuin aiemmin XC ja XC HD malleja, mutta ne eivät ole vedenpitävä kaltaisia. SD malli alle tuuman ja 2.252-tuumaa pitkä, kun taas HD malli näyttää olevan noin 0,25 dollaria pidempään. Jokainen kamera on aukio profiili, eli se voidaan kääntää neljä orientaatiota sen asentaa, tai kääntää ympäri taaksepäin. Ja kyllä, aivan kuten XC kamerat, Tachyon tulee julkaisemaan erilaisia ​​kiinnikkeet kaikille äärimmäisen pyrkii myös haulikot, picatinny kiskot, ja joka näyttää villiintymään tie leikkeen. Olisi täydellinen, kun asiat saada fancy alas välillä.


Jatka käsittelyssä Tachyon tuo OPS ja OPS HD kypärä kamerat ole yhtä kestäviä, mutta paljon enemmän pieniä


Tachyon käynnistää OPS ja OPS HD kypärä kamerat ole yhtä kestäviä, mutta paljon enemmän pieniä perin ilmestynyt Engadget Ma, 07 toukokuu 2011 17:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tachyon | Lähetä

Ingen kommentarer:

Send en kommentar